onsdag 22 februari 2012

Mellis, fika, middag och bad!! Trevlig dag och kväll!!

Under förmiddagen tog vi det lugnt, tog en promenad med Tyzon. Efter lunch och middagslur så åkte vi och hämtade ut Veras hörapparat som kommit plus mina kläder som jag beställt;) Sen åkte vi till Marina, Alicia och Alwa.
Det blev först mellis.. gött. Sen busade ungarna lite, och vi kunde sitta och prata lite.

 Sen blev det lite fika och Alwa vaknade så hon fick mat. Vera och Alicia lekte. Barnen busade medans Marina lagade mat och lilla Alwa ålade runt på golvet och ville vara med de stora tjejerna och leka. Sötis, det börjar gå undan nu.
Efter middagen skulle vi egentligen åkt hem, men barnen hade så kul och sen kom förslaget bada upp, och då sken barnen upp så det blev bad i stället. Det var skoj Vera älskar ju att bada. Marina testa sätta i gång bubblorna men det var ingen höjdare, vera blev lite rädd.
Ny badade tjejer.. Efter badet fick de ny energi och det blev lek för fulla muggar, det var lek med ballonger och en del hopp i trappan!! :O hihi;)
Sen fick de välling.. sen såg man på de båda att de var trötta! Så vi åkte hem, trodde att min tös skulle somna med en gång jag satte henne i bilen, men icke, hon var baken så att hon hann mysa lite med sin pappa innan hon gick och lade sig för att sova! Det var en riktigt trevlig dag/kväll. Får vi snart göra om. Tack snälla ni! (Marina, Alicia och Alwa)

Kramar
ps bilderna är lånade från Marinas blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar