onsdag 2 maj 2012

Helgen i Uppsala

I går kom vi hem från Uppsala. Det var en härlig helg, med fint väder och gott sällskap. Vi kom lördag morgon, så då var vi bara hemma hos Emmy och Matte fast de var inte hemma utan det var Rasmus och Veras och Rasmus mormor. Sen kom min mormor och morfar över en stund, trevligt att se dem. Söndagen började med att Vera vaknade kl: 6 och ville upp och leka med Rasmus. Men vi lyckades hålla henne i rummet med hjälp av pippi i en timme, sen fick Peter gå upp med henne, sen hörde jag Rasmus och Matte, så de kom upp de med. Tidig förmiddag så åkte vi och hälsade på Carro och Pål och Josse. Där blev det fika och en trip i skogen.
Magbild påmig och Carro. Hon ska ha 2 veckor  före mig.

Våra stora tjejer.

På carros uteplats.
Sen åkte vi ned på stan och mötte upp mamma och J-Å och barnen för lunch. Efter det åkte vi tillbaka till Emmy och trodde att hon skulle få komma hem vid 16, men det fick de inte, så mamma stannade där och tog hand om Vera förjag och Peter åkte på middag hos Micke och Lisa, vi hann precis äta mat och en god efterrätt innan vi var tvugna att åka hem igen för Vera  var ledsen och Emmy blev utskriven kl 20.00 och då ville vi inte vara där och störa.
Måndag: Valborg: sista april!! Jag och mamma och Vera åkte och hälsade på Emmy med familj.. fick mysa med bebis!
 Ny tillskottet<3
                                                                              Stolt mamma.
Vera och Rasmus lekte jätte bra, men är sånna busungar båda två.. Det är kul att se. Efter några timmars mys så åkte vi och handlade och sen åt vi en god middag. När jag sen sövde Vera somnade hon jätte fort, mycket beror på att rutinerna inte varit som de brukar, nu när vi varit borta. Hon har gått och lagt sig senare än vanligt.
Tisdag:  Packade vi ihop och sen en snabb sväng förbi Emmy med fam för att säga hejdå och svängde förbi mormor oxå men ingen var hemma. Sen hade vi glömt Pippi så det var bara att åka tillbaka till mamma för att hämta upp henne! Annars skulle vi ha en mindre glad tjej. 
På vägen hem stannade vi i Stockholm hos Johan och Melina med barn för lunch, jätte trevligt, super kul att se dem igen, och Thailandslängtan blossade upp på nytt;)
Vi har sagt att vi ska hitta på nåt i sommar, hoppas verkligen att det blir av, skulle vara jätte kul. Sen får vi se vad det blir för skoj.
När vi kom hem sen var vi helt slut, även om man haft det jätte bra så är det skönt att komma hem och komma hem och sova i sin egen säng:)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar