tisdag 15 november 2011

Trött...

Nu är ett kvälls pass på APUn avklarad. Skönt att slappa i soffan hemma en stund innan jag ska hoppa i säng! Är helt slut, trots att jag fick sova längre i natt, är inte van vid dessa jobbtider! Annars tuffar allt på, torsdag ska vi ut och käka(jobbet) och mim mamma kanske kommer då. Hoppas var ett tag sen hon var här;) Nu måste jag förbereda inför i morgon, börjar 7 då, så vill förbereda så mycket som möjligt kvällen innan. God natt på er!

1 kommentar:

  1. Har du tröttnat på att jobba i butik? Men du har praktik för att du pluggar eller? Trivs du bra?

    Jag har jobbat ganska mycket inom äldrevården. Och jag känner nog att jag har gjort mitt där faktiskt. Jag fäster mig ofta väldigt vid de gamla och tycker sen att det är jättejobbigt när dom går bort. Det blir lite för personligt för mig... Och ska man jobba inom äldrevården så måste man kunna "stänga av" känslorna lite grann, annars kommer jobbet att knäcka en! Och jag är tvärt om - jag investerar väldigt mycket känslor i mina relationer till de äldre....så det blir lite fel.
    Så det är inget jobb för mig känner jag...
    Vad skulle du vilja jobba med?

    Ja, sängen blir nog jättefin tror jag. Ska bli roligt. Har letat ett tag men inte hittat någon säng som jag tycker är fin. Sen hittade jag en länk till den här tjejen som fixar i ordning sängar på nätet...och det var ju mitt i prick kände jag! Sängen kommer att bli helt underbart fin på Melodys rum :) Och dessutom så håller hon som säljer sängarna till i Borlänge (2 mil bort) så det är ju klockrent :)

    SvaraRadera