onsdag 16 november 2011

November ljus..

I kväll har vi gått november ljus!!




Det var jätte mysigt att gå runt med familjen, vi hade en riktig familjestund!! Det var fint att titta på. När vi sen kom hem drack vi alla varm choklad och mös... Sen var det lägg dags för Vera. I morgon är jag ledig, men måste få några timmars plugg.. det börjar närma sig slutet på kurserna.. börjar bli nervig med tanke på tiden...
Snart börjar grey´s..
Kram

1 kommentar:

  1. Vad mysigt med en familjepromenad :)

    Kan förstå om det känns trist att ta tjänstledigt och gå miste om lön för att i stället gå och göra en praktik som inte ens är inom ditt intresseområde. Skulle jag också tycka... Vad spännande att jobba med bebisar :) Har du alltid velat det eller har du kommit på det sedan du själv fick barn?

    Jag jobbar som personlig assistent. För 2 år sedan drog FK in på 70 assistenttimmar i veckan och nu ska dom dra in 28 timmar till per vecka. Det suger verkligen! Speciellt då det handlar om en brukare som behöver hjälp med ALLT! Snacka om att sparka på någon som redan ligger. Det är så jäkla ohumant så det är inte sant. Gud vad förbannad jag blir :/ Egentligen borde man gå till tidningen för jag vet inte ens om man FÅR göra så som dom nu har gjort?!
    Men jaja, det är som det är...man kan väl aldrig få rätt mot FK kan jag tro!

    Vad ska ni göra i helgen då? Hoppas ni får en bra helg vad ni än hittar på!
    Kram

    SvaraRadera