måndag 5 november 2012

Vilken måndag!!!

Nu lagas det middag, efter hemkomsten från akuten. Vi har varit upp med Vera som ramlade av en soffa på dagis och skadade armen! Hon har verkligen ont tösen! Hon kunde ej röra armen. Så hon fick röntgas och de drog lite i armen. De trodde inte att det var nåt brutet, och att det var en blödning i armbågen nåt som kan drabba mindre barn, det går över av sig självt, men blev det inte bättre tills i morgon skulle vi upp igen så att de fick göra en skikt röntgen! Så nu avvaktar vi och ser! Man tycker synd om sin tös!!

3 kommentarer:


  1. lika mormor hon gjorde också illa armbågen
    gjorde mycket ont men det blev bättre.
    tur att Vera har en napp.Hoppas det blir bra snart. Kram från Kais

    SvaraRadera
  2. Nej men fy tusan. Stackars liten. Hur har det gått??? Känns det bättre idag???
    Hoppas ni slipper sjukhusbesök idag med och att Vera inte har ont mer...

    Svar: Tommy behövde aldrig operera knät. När han väl kom till ortopeden så bestämde dom att sjukgymnastik och specialgjorda knäskydd skulle testas först. Så det var ju positivt. tror jag?! ;) Så vi hoppas att det ska gå ändå... Det får tiden utvisa.
    Hur har det gått för in gubbe med knät då?
    Vi har hämtat hem Tommy från sjukhuset nu och kom nyss hem. Dom har transplanterat en ny trumhinna, tillverkat nya hörselben (fattade jag det som?!) och tagit bort en pärlcysta. Han är medtagen och trött, men vid gott mod i alla fall :-)

    SvaraRadera
  3. Men stackars lilla Vera!! Hoppas det blir bra! Pussa henne från moster <3

    SvaraRadera