tisdag 26 juni 2012

BVC

Idag var det första dagis dagen för Vera! Det gick jätte bra, Jon har längtat tillbaka dit. Det var kul för henne att träffa och leka med hennes kompisar.
Efter att vi lämnat V på dagis var det bara för oss att gå hem och lämna Tyzon för att sen gå till BVC, för vägning och mätning. Det gick bra, har en annan BVC sköterska nu då våran är på semester! Även den här gången blev hon inpad på hur väl Stina fästet blicken, den här gången kollade hon in mobilen som hängde i taket. Hon hade inte gått upp så jätte mycket ca 100 gram nåt.. Men jag är inte orolig för det, hon hade inte ätit innan vi gick dit sen hade hon även fått upp en del mat efter sista ammningen. Det gör några gram det med. Efter BVC gick jag och Stina hem och vilade.. Så skönt.

Kram

1 kommentar:

  1. Jodå de går fint. Svea har ju sommarlov från dagis nu så alla är hemma :)
    Förmiddagen går att äta, plocka undan och gå ut på en promenad. Lunch, sen sover Arvid sen brukar vi hitta på något på eftermiddagen innan de är middag och läggdags.
    Det funkar faktiskt väldigt bra. Barnen sköter sig fint! :)
    Sen till hösten börjar både Svea och Arvid på lektid igen, de kommer blir lite knepigt nu när de ska vara hemma bägge i 2 månader. :)
    Våra rutiner är så inrutade så Freja har faktiskt "fallit" in i de bra nu med, mer vaken på dagarna, sover och äter på nätterna, kan inte bli bättre :)
    Skönt att allt fungerar! <3 Det är så härligt med dessa små barn. Det är på både gott och ont de växer upp, skönt när de lyssnar bättre och är mer hjälpsamma men vad gulliga och rara de är när de är små :)
    Freja är lite mer än en månad nu och saknar redan magen ;)
    Hoppas ni får en fin dag! Kram!

    SvaraRadera