torsdag 4 april 2013

Fri från mjölk- eller rättare sagt mjölkfri!

Nu ska vi skippa mjölken ett tag fram över! Eller Stina ska skippa mjölken. Hennes mage har ju inte varit i form den senaste månaden och hon skiter ett antal gånger per dag.. Vi provade först med demoner magdroppar men det har icke hjälpt, så nu ska vi testa att vara utan mjölken för att se! Det första man tänker är men hon dricker ju inte mjölk än... Men herregud det är ju mjölk i allt (nästan) när man kollar innehållsförteckningen! Så nu har vi köpt ny gröt och ska gå på välling jakt idag! Gröten var ingen höjdare igår, men idag åt hon allt!! Jag hoppas innerligt att det inte är mjölkallergiker hon är.. Får se vad det här visar! En tand håller på att komma där nere på henne oxå + förkylning!

3 kommentarer:

  1. Prova Enago, vi hade den vällingen o vår dotter gillade den!

    SvaraRadera
  2. Den mjölkfria vällingen smakar inte gott alls tyvärr :-( det sägs att Enago ska vara den bästa, men Melody vägrade dricka den så hon slutade med välling helt när vi började med mjölkfritt. Men dietisten rekommenderade att man kan ha lite socker i vällingen för att den ska smaka lite bättre så det kan ni ju testa om hon inte tycker om den.
    Melody har växt ifrån sin Mjölkallergi. Som tur är så gör ju nästan alla det innan två års ålder. Timmie är också känslig mot mjölk så jag måste äta mjölkfritt eftersom jag ammar. Sen har vi mjölkfri Ersättning också, och det funkar bra som tur är :-)
    Det är knepigt i början med mjölkfritt men man kommer in i det ganska fort. Kolla in www.mjolkfri.com
    Där hittar du många bra recept :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. efter magsjuka kan barn bli överkänsliga mot mjölk ett tag.och deras magar har super svårt att återhämta sig. det är nog bara tillfälligt kramJohanna Wilma o Eddie

    SvaraRadera